SpanjeMarktplaats

Auteur Onderwerp: internationale arbeidsmarkt tijdens crisis  (gelezen 1214 keer)

Offline onb.

  • Nieuw
  • **
  • Berichten: 0
internationale arbeidsmarkt tijdens crisis
« Gepost op: 10 februari 2009, 23:57:33 pm »
<br>nog speciaal een leestip voor mensen die moeten werken en denken aan emigreren:<br><br>http://www.wereldexpat.nl/nl/werken/werkzoeken/solliciteren_ kredietcrisis

« Laatst bewerkt op: 11 februari 2009, 06:57:33 am door 9663 »

Offline onb.

  • Nieuw
  • **
  • Berichten: 0
internationale arbeidsmarkt tijdens crisis
« Reactie #1 Gepost op: 11 februari 2009, 10:27:01 am »
Natuurlijk is op dit moment o.a. Spanje -hoofdzakelijk door het ineenstorten van de bouwsector en toeleveranciers- nu even niet het land waar je moet zijn om te emigreren, zeker niet indie secotren waar de klappen vallen.

Maar onderaan staat er ook een reactie die duidelijk maakt dat er altijd sectoren blijven die zich wel er doorheen slepen of zelfs nog beter draaien.

----
Ja hier in spanje is het echt heel erg. Maar in deze barre tijden heb ik zelf mijn baan opgegegeven bij een computer winkel om op eigen naam verder te gaan. Nieuwe verkoop van computers is erg gezakt, maar mensen die al een computer hebben kan het toch mis gaan en hebben hulp nodig bij reparatie. Als de kennis en de service goed is, geen te kort aan werk. Dat is in mijn geval. Mooi om te zien dat de simple dozen schuivers nagenoeg bijna allemaal weg zijn. Mensen komen daar niet meer terug als ze een probleem hebben. Moeten veel betalen voor een service die niet goed is. Door de crisis is dus heel goed te zien dat mensen nu beter gaan kijken waar ze hun geld aan uitgeven. Helaas zie ik door de crisis ook veel uitbuiting door werkgevers die veel te weinig betalen, en de werknemen kan er weinig aan doen, want voor hem 100 anderen die wel graag willen.
----
« Laatst bewerkt op: 11 februari 2009, 17:27:01 pm door 19100 »

Offline onb.

  • Nieuw
  • **
  • Berichten: 0
internationale arbeidsmarkt tijdens crisis
« Reactie #2 Gepost op: 11 februari 2009, 10:53:44 am »
@mo
y erre que erre, eso ya lo sabemos todos guapísima/o, pero si vives aquí porque no te marchas tú en vez de  intentar por todos los medios que no venga nadie, ¿o tienes miedo que otra persona más cualificada que tú te quita tu puesto de trabajo?
« Laatst bewerkt op: 11 februari 2009, 17:53:44 pm door 19104 »

 

Zoek in een archief van 235.000 berichten. Om gebruik te kunnen maken van uitgebreid zoeken, dient u ingelogd te zijn. Een account aanmaken kan hier.

Online status

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Advertentie SpanjeMarktplaats.nl

* Poll

Topic bestaat niet.

Kies een kleurForumstandaard

Permanent