SpanjeMarktplaats

Auteur Onderwerp: Zeeman in Spanje  (gelezen 1660 keer)

Offline roelant

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 10.303
  • Plaats: Vich,BCN.
Zeeman in Spanje
« Gepost op: 23 september 2017, 20:24:39 pm »
Vanmorgen rondgewandeld door mijn woonplaats Vic,de hoofdstad van de comarca Osona.Eén van de meest separatistische zoneS,altijd al geweest maar nu natuurlijk helemaal.Het straatbeeld verschilt niet veel van andere dagen,misschien wat minder mensen op straat,wat te verklaren zou kunnen zijn doordat die nu in Barcelona aan het demonstreren zijn.Ook qua propaganda valt het mee;waarschijnlijk denken de catalaanse krentenkakkers dat hier tóch iederéén al "si" gaat stemmen,dus daar besteden ze verder geen geld aan.
Maar over dit onderwerp ga ik in andere draadjes verder,het gaat me nu even om iets anders:ten eerste zag de officiele autobus van de KNVB hier langsrijden,wie weet daar iets vanaf?
Ten 2de,op één van de meest commerciele plekken in de stad is men hard bezig een Zeeman textiel op te zetten!Ik ben er zeker van dat die gaat lopen als een trein.Ik moest gelijk denken:stel dat dat referendum doorgaat en het "si" wordt...dan zit je met je investering.Wat zou er dan gebeuren?Je begint in Spanje en zit opeens in een ander land.
Ook is een maand geleden een winkel geopend,TEDI,zo´n soort chinese bazar maar het is duits.In NL heten ze dacht ik "Flying Tiger".Deze zaak ligt niet in het centrum en het is moeilijk parkeren,maar wanneer je in de rij staat voor de kassa kun je op je gemak de krant lezen,zo druk is het daar.
Hier is de crisis behoorlijk aan het afnemen.

Offline Kaatjeka

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 701
  • Plaats: Gelderland / Costa Blanca
Re: Zeeman in Spanje
« Reactie #1 Gepost op: 25 september 2017, 23:31:07 pm »
LOL, ik denken dat het over een zeeman gaat... Gaat het over de winkelketen Zeeman. :D

Overigens is Flying Tiger Deens. In Denemarken heten ze alleen Tiger, tenminste, toen ik ze daar jaren terug tegen kwam. In Nederland inderdaad Flying Tiger. Ik vind het wel een lollige winkel, een beetje Alé-Hop-achtig. En daar ben ik ook fan van.

TEDi is weer een andere keten, kom ik net online tegen. Bestaat (momenteel) niet in Nederland.

 

Zoek in een archief van 235.000 berichten. Om gebruik te kunnen maken van uitgebreid zoeken, dient u ingelogd te zijn. Een account aanmaken kan hier.

Online status

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Advertentie SpanjeMarktplaats.nl

* Poll

Topic bestaat niet.

Kies een kleurForumstandaard

Permanent