SpanjeForum

Fora => Stamtafel N8W8 => Topic gestart door: onb. op 09 oktober 2008, 18:31:46 pm

Titel: Mopjes voor bij de open haard omdat het zo regent. (OFF TOPIC!)
Bericht door: onb. op 09 oktober 2008, 18:31:46 pm
Een vrouw met een hazelip (die daardoor de L niet uit kan spreken) is 25 jaar getrouwd en besluit een lekker etentje te maken voor als haar man thuiskomt.<br>Zegt ze; 'kijk eens man, omdat je zo nief bent heb ik een nekker etentje voor je gemaakt'<br><br>Inderdaad, ze hebben lekker gegeten en na het eten nog een glaasje champagne en lekker vroeg naar bed. Eenmaal in bed komt haar man met de verrassing van de dag tevoorschijn. <br>Twee tickets om met z'n twee├źn 14 dagen naar de bahama's te gaan. <br><br>De vrouw is in de zevende hemel van dit kado en zegt dan ook 'Hartstikke nief, echt heel erg nief.' en ze besluit dan ook maar om haar man eens extra te verwennen. Ze gaat met haar hoofd onder de dekens en zakt naar beneden en verwent haar man als nooit tevoren.<br>Onderwijl vraagt zij hem: 'Is het Nekker man ??'<br>'Nee!,' zegt de man, 'Het is van D-Reizen! <br><br><br>Een leuke vrouw was op zoek naar een nieuwe liefde.<br>Ze plaatste een advertentie op Spanjeforum met de tekst:<br><br>MAN GEZOCHT! MOET IN MIJN LEEFTIJDGROEP ZITTEN,<br>MOET MIJ NIET SLAAN, MOET NIET WEGRENNEN VAN MIJ,<br>EN MOET GOED IN BED ZIJN! REAGEREN IN PERSOON ZELF.<br><br>Na twee dagen gaat de deurbel. Hoewel ze er tegenop ziet, opent ze<br>de deur. Voor haar ziet ze een grijze man zonder armen en benen in<br>een rolstoel.<br><br>'Je denkt toch echt niet dat je geschikt zou zijn voor mij?!?',<br>zegt de vrouw, 'Kijk nou eens naar jezelf... je hebt geen benen!'<br><br>De oude man glimlacht, en zegt:<br>'Daarom kan ik niet wegrennen van jou!'<br><br>Ze gromde een keer.<br>'Je hebt zelfs geen handen!'<br><br>Weer glimlachte de oude man en zegt:<br>'Dan kan ik je ook niet slaan!'<br><br>Ze kijkt met een doordringende blik naar de oude man en vraagt:<br>'Mmm, Ben je nog steeds goed in bed'?<br><br>De man gaat goed in zijn rolstoel zitten en met een enorme glimlach<br>zeg hij: 'Ik heb toch op de deurbel gedrukt?'

Titel: Mopjes voor bij de open haard omdat het zo regent. (OFF TOPIC!)
Bericht door: onb. op 09 oktober 2008, 18:43:06 pm
Zijn twee mannen op het werk en die kunnen geen vrij meer krijgen .
Zegt de een tegen de ander,
ik weet wel een manier hoor let maar op.
De man gaat aan het plafond hangen en daar komt zijn baas binnen , die zegt hee wat doe jij nou?
De man zegt ik ben een lamp, waarop de baas zegt kom jij eens naar beneden.
De man is beneden en de baas zegt, het gaat niet goed met jou je hebt een dagje rust nodig ga maar naar huis , dus de man loopt de deur uit en die andere gaat er achter aan, waarop de baas zegt he wat ga jij nou doen ?
Waarop de ander andwoordt, Ik ga ook naar huis want je denkt toch niet dat ik in het donker ga werken!
Titel: Mopjes voor bij de open haard omdat het zo regent. (OFF TOPIC!)
Bericht door: onb. op 09 oktober 2008, 19:03:28 pm
Beatrix krijgt een rondleiding door een ziekenhuis, komen ze bij een kamertje en de dokter doet de deur open, zit er man zich af te trekken. Beatrix zegt nou nou wat is dit nu?
Nou deze man heeft een gevaarlijke ziekte, en dat is dat zijn zak snel vol zit , en als hij deze niet leegt gaat hij dood.
Nou op naar de volgende kamer en ze doen de deur open zit er man die op dat zelfde moment door een vrouw met haar mond word klaar gemaakt.
Dus Beatrix weer, nou nou wat is dit nu weer?
Waarop de dokter zegt, nou de zelfde ziekte, alleen beter verzekerd
Titel: Mopjes voor bij de open haard omdat het zo regent. (OFF TOPIC!)
Bericht door: onb. op 09 oktober 2008, 20:18:40 pm
regen ??

zit hier met wifi in tuin !! heerlijk zonnetje geweest vandaag grd of 20-21 snacht 7-8 grd

terwijl 2 dagen geleden nog nood toestand uitgeroepen werd om wille onder gelopen stedn/dorpen en stukken land ..

tjah  ik weet vreemd eiland :P
Titel: Mopjes voor bij de open haard omdat het zo regent. (OFF TOPIC!)
Bericht door: onb. op 10 oktober 2008, 14:23:30 pm
Gelukkig, er zijn ook nog berichtjes in dit forum waar ik om kan lachen.