Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Beestenboel / Re: Net 1 week in Spanje en de hond compleet in de stress.
« Laatste bericht door MalagaHenk Gepost op Vandaag om 16:11:02 »
Door de jaren heen al vele vreemde opmerkingen, keuzes en opvattingen voorbij zien komen hier op het forum..

Daartoe behoort ook prednison voor honden met betrekking tot het verminderen van stress.

Zelf heb ik mijn hele leven honden gehad, nu 3. Maar als jij je veilig voelt met het geven van prednison, zelf heb ik en ook onze dierenarts onze bedenkingen daarbij. Maar dat is mijn mening.

BRON:https://www.mcvoordieren.nl/prednison-hond-kat
2
Spaanse politiek-en-economie / Re: komt het nog goed met spanje?
« Laatste bericht door roelant Gepost op Vandaag om 14:28:56 »
Bob,ik heb ook diverse uitkeringen gegad,maar bij mij ging het altijd zoals George zegt.
Ook heb ik een niet-contributieve uitkering gehad:die vraag je aan en dan krijg je een soort taak waar je een maand over mag doen,die bestaat uit solliciteren en je overal in laten schrijven bij uitzendbureaus die samenwerken met het Inem.Maar daarna,als je die uitkering dan eenmaal toegewezen krijgt,hoef je niks meer te doen behalve elke 3 maanden je inschrijving verlengen en als je een cursus aangeboden krijgt van Inem moet je die doen(of als je eerk krijgt aangeboden natuurlijk😁)
3
Spaanse politiek-en-economie / Re: komt het nog goed met spanje?
« Laatste bericht door U2brutus Gepost op Vandaag om 13:04:11 »
Ik neem aan dat dit komt door de eisen rond solliciteren e.d. aan de lokale overheid over te laten. De EU kijkt alleen naar opties om arbeidsmigratie te bevorderen en dus ook het recht op een uitkering. Nederland zal dus heel snel de regels op dit gebied moeten aanpassen, want anders worden ze weer geplunderd.
4
Spaanse politiek-en-economie / Re: komt het nog goed met spanje?
« Laatste bericht door Bob Gepost op Vandaag om 12:29:25 »
Maar als het een EU regel is, hoe kan het dan dat je in Spanje elke dag naar het arbeidsbureau moet terwijl dat in nl blijkbaar niet hoeft. Mijn vrouw heeft een paar jaar geleden een paar weken paro gehad en ik  herinner me dat het elke dag melden erg lastig was in onze dagelijkse planning. Wij wilde toen ook een paar dagen weg en dat kon dus niet. Dus hoe kan je met een Nederlandse ww zomaar even naar polen als dit in de EU hetzelfde zou zijn.
5
Algemeen / Re: Zitten jullie ook zo lekker in de regen
« Laatste bericht door JF Gepost op Vandaag om 11:47:15 »
Bedankt voor de tip U2brutus,  ;)
6
Spaanse politiek-en-economie / Re: komt het nog goed met spanje?
« Laatste bericht door U2brutus Gepost op Vandaag om 11:35:42 »
oe kan het dat men in Nederland klaagt dat een Pool na 1 dag werken met een riante ww terug kan naar polen en daar een paar maanden van kan genieten.

1 dag gewerkt is te weinig Bob, maar 1 maand is voldoende. Bovendien geldt dit niet alleen voor Polen, maar voor alle EU-arbeidsmigranten.

Dat hier over geklaagd wordt lijkt mij logisch, want dan wordt de Nederlandse WW een soort honingpot voor lui uit landen waar je voor een habbekrats vervalste papieren bij de ambtenarij kunt "kopen"! Zoiets hebben we een paar jaar geleden al gezien met de bussen vol Bulgaren die even tijdelijk kwamen "shoppen" om allerlei Toeslagen binnen te halen. Velen van hen deden meerdere aanvragen, bij diverse gemeenten, want ze hadden ook meerdere paspoorten. Later bleek dat je in Bulgarije heel makkelijk alleen je voornaam verandert en dan een nieuw paspoort aanvraagt, maar het oude niet inlevert!

"Mooi" gevolg van het beleid dat de regering niet wilde dat de Belastingdienst bij Toeslagen vooraf controles uitvoert, want dan vergroot je de kans dat de mensen die de Toeslagen nodig hebben, te lang op hun eerste geld moeten wachten. De belastingdienst heeft toen nog gewaarschuwd voor de gevaren hiervan, maar de regering wilde van geen wijken weten. En toen kwamen dus de Bulgaren ..................
7
Algemeen / Re: Zitten jullie ook zo lekker in de regen
« Laatste bericht door U2brutus Gepost op Vandaag om 11:21:33 »
Nu ben ik aan het bestuderen hoe ik VRT kan ontvangen.

Typisch dat ze hier zo moeilijk over doen, want bij de NPO in Nederland kun je vanuit Spanje gewoon een abonnement nemen.

Maar dan zit er niets anders op als een adres van een familielid te gebruiken, die bijvoorbeeld zelf hier geen interesse in heeft. Dat is nog geen garantie, want als ze aan je IP-adres zien dat je vanuit Spanje kijkt, kunnen ze je blokkeren. In dat geval zul je ook nog een VPN abonnement moeten nemen en via je VPN provider een Belgische server selecteren om te maskeren dat je vanuit Spanje kijkt. Kost je een paar Euro extra per maand, maar dan ben je van een hoop gezeur af.
8
Beestenboel / Re: Net 1 week in Spanje en de hond compleet in de stress.
« Laatste bericht door nicolette Gepost op Vandaag om 11:15:40 »
Mijn vorige hond heb ik als puppy gelijk mee genomen naar de fiestas van het dorp waarbij vuurwerk werd afgestoken. Wat mij betreft hoort dit bij socialisatie training. Net als gewend raken aan verkeer. Is bij mijn huidige hond ook goed gelukt tot hij ziek werd. Gisteravond met onweer en regen was hij enorm aan het hyperventileren. Het enige wat helpt is e xtra medicatie (valeriaan en prednison) en er voor hem zijn.
9
Algemeen / Re: Zitten jullie ook zo lekker in de regen
« Laatste bericht door U2brutus Gepost op Vandaag om 11:11:46 »
Enorm veel Duitsers in Nederland, mag nog wel even zo blijven.

Ik zag dat iemand met al voor was geweest, dus verwijderd! ;)
10
Algemeen / Re: Zitten jullie ook zo lekker in de regen
« Laatste bericht door rix legene granada Gepost op Vandaag om 11:05:57 »
hoera! Drie druppels gezien! eindelijk vocht over de woestijn. Maakt me niet uit wat voor weer het is, met snertweer hoef ik me niet schuldig te voelen dat ik gewoon blijf schrijven.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Zoeken in het archief van 175.000 postings! Om te kunnen zoeken, dient u ingelogd te zijn.

Online status

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Advertentie SpanjeMarktplaats.nl

* Poll

Topic bestaat niet.

Kies een kleurForumstandaard

Permanent