SpanjeForum

Fora => Multimedia & Telecom => Topic gestart door: Fred.v.s. op 06 september 2019, 20:26:08 pm

Titel: Prepaid van Movistar
Bericht door: Fred.v.s. op 06 september 2019, 20:26:08 pm
Ik kocht gisteren een prepaid bij Movistar met 15GB data gebruik voor een dual sim telefoon. Ik installeerde de App van mijn Movistar en zie dat er nog maar 3GB van over was. 12 GB gebruikt binnen 1 dag? Dat verbruik ik niet in 3 maanden. never.  Verhaal gehaald bij Movistar. Helaas ik zal wel iets verkeerd hebben gedaan. Nu lees ik de meningen over Movistar bij Trustpilots https://www.trustpilot.com/review/movistarplus.es  Nu begrijp ik waarom de data binnen 1 dag weg is  ]:( . Gelukkig een prepaid. Eens maar nooit weer. Wat een bandieten.
Titel: Re: Prepaid van Movistar
Bericht door: Menno V op 07 september 2019, 10:12:25 am
Die winkels zijn volgens mij vaak franchises. Zij kunnen ook niet veel doen behalve je wat verkopen of een contract afsluiten. Je moet echt naar een nummer bellen. Wij hebben een vast contract en ik moet zeggen dat de service goed is. Welk zijn vele diensten geautomatiseerd, dus soms lastig iemand te spreken te krijgen.
Heeft je telefoon niet allerlei apps geupdate buiiten een wifi omgeving? Stond je roaming niet aan?
Titel: Re: Prepaid van Movistar
Bericht door: Fred.v.s. op 07 september 2019, 16:35:23 pm
Ik gebruik een Samsung 10+ met dual sim en nieuwste Android. Hierop zit slimme data besparing voor mobiel gebruik. De Movistar app wijkt met hun eigen data verbruik ver af van wat de Android aangeeft. Op de Movistar App kan ik het data gebruik zien en zie ik tussen allerlei kleine data gebruiken op een moment een gebruik van 8GB staan zonder te vermelden voor welke app. Dat doet Movistar bewust niet terwijl de techniek aanwezig is. Dit soort aantallen aan GB´s, 8GB in een sessie kan alleen door streaming verbruik worden behaald. Streaming diensten heb ik uitgeschakeld voor mobile data. Je kunt niks eraan doen, het is de reinste vorm van prepaid data diefstal door de aanbieder, in dit geval Movistar.