SpanjeMarktplaats

Auteur Onderwerp: advies  (gelezen 808 keer)

Offline maggy

  • Nieuw
  • **
  • Berichten: 9
advies
« Gepost op: 12 september 2011, 09:28:03 am »
<p>Ons app.complex heeft 14 app. In 2010 is de president gekozen met meerderheid van stemmen, 2 mochten niet stemmen en 2 waren het er niet mee eens. Tijdens die vergadering is besloten dat de President de comm.fees niet hoeft te betalen maar tegen vergoeding van 300 euro per jaar (fees) zou haar echtgenoot het zwembad en de doorgangen hiervoor zou onderhouden. In 2011 is de bijdrage verhoogd naar 500 euro per jaar onder de zelfde condities van het schoonhouden van zwembad etc. wederom onder protest van 2 bewoners, 2 mochten niet stemmen (niet betaald) en 1 heeft zich onthouden van stemrecht. Het protest is niet opgenomen in de notulen.<br />

Mijn vraag:<br />

Heeft de president stemrecht, of stemrecht hebben van andere bewoners en deze uitbrengen. Officieel betaalt zij niet haar fees, maar krijgt betaald (wordt verdoezeld door de administrateur)Schoongemaakt wordt er niet of nauwelijks. Graag advies hoe en wat wij hiermee kunnen, moet het worden opgegeven bij de inkomstenbelasting, zij krijgen dus in feite uitbetaald en mag zij dus stemmen omdat zij op papier niet betaalt????????

</p>

« Laatst bewerkt op: 12 september 2011, 16:28:03 pm door 705 »

 

Zoek in een archief van 235.000 berichten. Om gebruik te kunnen maken van uitgebreid zoeken, dient u ingelogd te zijn. Een account aanmaken kan hier.

Online status

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Advertentie SpanjeMarktplaats.nl

* Poll

Topic bestaat niet.

Kies een kleurForumstandaard

Permanent