SpanjeMarktplaats

Auteur Onderwerp: Sponser worden of adverteren op het SpanjeForum 2016/2017  (gelezen 1371 keer)

Offline SpanjeForum nl

  • Administrator
  • Forumlid
  • *****
  • Berichten: 1.019
  • Welkom - bienvenido
  • Plaats: Benahavís (Malaga)
Sponser worden of adverteren op het SpanjeForum 2016/2017
« Gepost op: 12 september 2016, 12:47:28 pm »
Adverteren.
Of u nu zelf een vakschilder bent, een klusjesman of transporteur en wel wat extra klandizie kan gebruiken SpanjeMarktplaats is het platform voor Nederlandsprekende specialisten in Spanje. Plaats uw klus of dienst op SpanjeMarktplaats. Met ca. 220.000 Nederlandse en Vlaamse 2e huisbezitters in Spanje en een nog groter aantal forensen is er altijd werk aan de winkel.
 
SpanjeForum
Het is niet toegestaan diensten of producten via postings aan te bieden op het SpanjeForum. Adverteren kan uitsluitend via SpanjeMarktplaats, deze Online marktplaats is daarvoor speciaal bestemd. Door uw advertentie via SpanjeMarktplaats te promoten worden uw diensten en/of producten ook via het SpanjeForum vertoond. Iedere vorm van reclame in postings op het SpanjeForum leid zonder voorafgaande waarschuwing tot een account blokkade.
 
Adverteren op SpanjeMarktplaats is voor particulieren met 2e hands spullen in de rubrieken huisraad en koopjeshoek tot 6 maanden gratis. Voor adverteren in de overige rubrieken betaald men een kleine bijdrage.
 
Sponsor worden van het SpanjeForum?
Sponsor worden van het SpanjeForum biedt u extra priveleges. Uw bedrijfsafbeelding/logo als Avatar plus een permanente Link naar uw website onder uw Avatar. Gebruikersnaam mag naam zijn van uw bedrijf of dienstverlening. Reclame maken in posting blijft niet toegstaan, behalve dat u mag verwijzen naar uw diensten in postings als het onderwerp aansluit op uw dienstverlening.
 
Een Sponsor lidmaatschap kost €69,00 op jaarbasis zonder verdere verplichtingen en kan worden voldaan via een Paypal Betalingsverzoek die u wordt toegemaild. Zodra u heeft afgerekend, is uw Sponsor lidmaatschap binnen enkele uren actief. Een aanvraag hiertoe kunt u via het contact formulier indienen.
 
© SpanjeForum 2016
« Laatst bewerkt op: 12 september 2016, 18:54:47 pm door SpanjeForum nl »

 

Zoeken in het archief van 175.000 postings! Om te kunnen zoeken, dient u ingelogd te zijn.

Online status

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Advertentie SpanjeMarktplaats.nl

* Poll

Topic bestaat niet.

Kies een kleurForumstandaard

Permanent