SpanjeMarktplaats

Auteur Onderwerp: Upscaling kapitaal gezocht.  (gelezen 938 keer)

Offline SpanjeForum nl

  • Administrator
  • Forumlid
  • *****
  • Berichten: 1.037
  • Welkom - bienvenido
  • Plaats: Benahavís (Malaga)
Upscaling kapitaal gezocht.
« Gepost op: 06 augustus 2019, 12:41:39 pm »
Beste forumers.
 
Van wat het forum eens was, een platform waarop alles maar gezegd kon worden en men meer met andere leden bezig was, als over zaken m.b.t. Spanje. Anno 2019 is het SpanjeForum.nl gegroeid naar een waardevol informatie centrum voor iedereen die in Spanje woont, of daar een relatie mee heeft. De inzet om dit te bereiken hebben wij met plezier gedaan en is dat nog steeds het geval. Dit zelfde geld voor SpanjeMarktplaats.nl
     

Over de jaren is er veel tijd, kennis en geld in de projecten geïnvesteerd. Alle software is in eigen beheer ontwikkeld en zijn alle software broncodes in ons eigendom. SpanjeMarktplaats.nl is een website die op jaarbasis een bescheiden winst draait. De software die aan deze marktplaats ten gronde ligt, kan grotere markten aan als met de Nederlandse SpanjeMarktplaats wordt bereikt. Alhoewel de doelgroep Nederlanders en Vlamingen in Spanje interessant is, is deze voor internet begrippen beperkt qua omvang.  De reden dat wij altijd op zoek zijn gegaan om grotere markten te bedienen, is omdat wij daarvoor alles in huis hebben.
       

Verleden jaar hebben wij mede dankzij de hulp van een actief lid van het SpanjeForum, de Engelstalige SpainMarketplace.com online gezet en de gelijknamige Spaanse BV (SL) opgericht. Januari 2019 is het project volledig afgerond.  Als het ergens spaak loopt met IT projecten is het voor 85% tijdens de ontwikkelfase. Dit is niet aan de orde. Er speelt geen risico op software ontwikkeling of lange doorlooptijden.
                 

SpainMarketplace is een upscaling project. Wij zijn niet gefocust om Nº 1 in de Spaanse markt te worden, dit zou om miljoenen aan marketing geld vragen. Onze missie is een toon aangevende niche marketplace in Spanje te worden. Dit kan met de aanwezige technologie en onze kennis van de Spaanse online markt, binnen 2 a max. 3 jaar bereikt worden. Met SpanjeMarktplaats bewijzen wij dit al jaren, succesvol opereren in een niche markt. Een professioneel team van Social media experts wordt ingezet om de groei en naamsbekendheid van SpainMarketplace te versterken. Alles is hiervoor voorbereid. De combinatie van een hoge mate van automatisering met lage operationele kosten en slimme verdienmodellen, voorzien een goed rendement v.a. slechts 125 gecontracteerde Business accounts (Real Estate agents). Business account is een van de beproefde verdien modellen. Op een aantal van plm. 50.000 makelaarskantoren en 80.000 zelfstandig werkende agents in Spanje, is er een markt voor. SpainMarketplace is een facilitair platform en verkoopt zelf geen onroerend goed.
       

Wij hebben de laatste maanden intensief gewerkt om een oplossing te vinden om SpainMarketplace te marketeren. Marketing is de enige uitdaging die ons voorstaat met dit project. Om hier invulling aan te kunnen geven, zijn wij tot op heden niet in geslaagd. Ondanks onze jaren lange relatie met banken en met name in Zuid Spanje begrijpen de IT sector niet, of het interesseert ze niet.
       

Kortom wij zij  op zoek naar investeerders, of ondernemers met affiniteit met de IT business die ons kunnen helpen met het opschalen van een van onze voltooide projecten.  Gedetailleerde informatie over het project, met forecast, ROI etc.  laten wij op verzoek toekomen.
   
Verder zijn alle ideeën en/of oplossingen welkom. Of gebruik het berichten formulier voor meer info. 
       
 
Ronald - Beheerder. Zie ons portfolio

 
« Laatst bewerkt op: 06 augustus 2019, 14:13:05 pm door SpanjeForum nl »

 

Zoek in een archief van 235.000 berichten. Om gebruik te kunnen maken van uitgebreid zoeken, dient u ingelogd te zijn. Een account aanmaken kan hier.

Online status

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Advertentie SpanjeMarktplaats.nl

* Poll

Topic bestaat niet.

Kies een kleurForumstandaard

Permanent