SpanjeMarktplaats

Auteur Onderwerp: AVG - Uw Privacy betreft het SpanjeForum  (gelezen 1101 keer)

Offline SpanjeForum nl

  • Administrator
  • Forumlid
  • *****
  • Berichten: 1.019
  • Welkom - bienvenido
  • Plaats: Benahavís (Malaga)
AVG - Uw Privacy betreft het SpanjeForum
« Gepost op: 25 mei 2018, 19:38:57 pm »
Op het SpanjeForum is uw privacy belangrijk voor ons, dus wij willen u laten hoe wij, het SpanjeForum.nl met uw gegevens omgaan.


Om mee te doen aan het SpanjeForum laat u een e-mail adres, uniek IP adres, gebruikersnaam en evt. uw verblijf of woonplaats achter. Deze basis gegevens zijn nodig voor het hebben van een account. Het SpanjeForum zal deze gegevens nooit verstrekken aan derde partijen, behalve wanneer hiervoor een technische noodzaak is.  Zoals te voldoen aan een verzoek van opsporingsambtenaren en/of instanties die zijn belast met rechtshandhaving in het kader van het tegengaan van misbruik van de Website, diensten en of goederen. In laatstgenoemd geval kunnen ook gegevens omtrent IP adressen beschikbaar worden gesteld.


Het is zo wie zo niet toegestaan om e-mail en /of telefoon, prive adressen te posten. Bijdragen die deze informatie bevatten worden per definitie verwijderd van het SpanjeForum. Voor sommige producten zoals een sponsor lidmaatschap betaald u een fee. De betaling hiervan wordt afgehandeld door een externe partij merchant genoemd, PayPal. De betaalgegevens die u invoert bij PayPal, worden op geen enkele wijze bewaard op het SpanjeForum en/of in ons systeem. Meer over PayPal vindt u hier, https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/merchant


Met het aanmaken van een account op het SpanjeForum gaat u ermee akkoord dat u bijdragen deel uitmaken van het archief van het SpanjeForum. Bijdragen worden niet verwijderd, behalve als persoonlijke informatie een rol speelt. Deze bijdragen worden ten allertijde verwijderd. 


Leden kunnen verzoeken hun account van het SpanjeForum te laten verwijderen. Dit kan via het contact of het berichten formulier. Het SpanjeForum zal hier gehoor aangeven. Opgegeven gegevens worden niet door ons bewaard.  Mocht u later weer gebruik willen maken van het SpanjeForum, zult u zich opnieuw moeten registreren en uw gegevens opnieuw dienen in te vullen.

SpanjeForum.
 
« Laatst bewerkt op: 29 mei 2018, 18:53:46 pm door SpanjeForum nl »

Offline Lucia Annet

  • Forumlid
  • ***
  • Berichten: 183
Re: AVG - U Privacy betreft het SpanjeForum
« Reactie #1 Gepost op: 26 mei 2018, 14:31:22 pm »
Dank voor de duidelijke uitleg.

 

Zoeken in het archief van 175.000 postings! Om te kunnen zoeken, dient u ingelogd te zijn.

Online status

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Advertentie SpanjeMarktplaats.nl

* Poll

Topic bestaat niet.

Kies een kleurForumstandaard

Permanent