SpanjeForum

Fora => Algemeen => Topic gestart door: SpanjeForum nl op 14 maart 2019, 16:57:52 pm

Titel: Spanje. Uitdaging voor ondernemend (m/v) marketing/SEO profesioneel ...
Bericht door: SpanjeForum nl op 14 maart 2019, 16:57:52 pm
Huge challenge!

       
Voor de exploitatie van een van onze voltooide Engelstalig online projecten in Spanje, zijn wij op zoek naar een ervaren manager, marketing professional m/v. Je werkt volledig zelfstandig met de back up van een profesional team mensen in Spanje en Nederland. De locaties van waaruit gewerkt wordt, kan vanuit Spanje, UK, Nederland of België zijn. Talen die je dient te spreken. Engels en basis kennis van Spaans. Kennis van Office. Communicatief, ondernemend en gedisciplineerd ingesteld, zijn vanzelfsprekende voorwaarden. Het betreft een voltooid project, waarmee direct omzet gegenereerd kan worden. Zie ook spanjemarktplaats (https://www.spanjemarktplaats.nl/advertenties/alle-regios/dienstverlening/diensten-en-service/ads/301902-uitdaging-voor-ervaren-marketi).
     
     
Deze unieke uitdaging is voor creatieve en ondernemende mensen met een marketing achtergrond. Investering niet nodig. Project documentatie is in een Engelstalige IM aanwezig. Voor meer informatie gebruikt het berichten formulier. (https://www.spanjemarktplaats.nl/contact)   
   
SpanjeForum.nl
Titel: Re: Uitdaging voor ondernemend (m/v) marketing profesioneel ...
Bericht door: SpanjeForum nl op 15 maart 2019, 18:15:46 pm
 Beste Forum lezers,

Enkelen berichten hebben ons bereikt met de vraag naar meer informatie. Ongetwijfeld zijn er bij u kennissen in uw netwerk die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in Spanje, of een uitdaging erbij?  Indien men met marketing en sociaal media bekend is, is daarmee een groot deel van het werk gedaan. Men stapt in een kant en klaar concept waarmee v.a. de eerste dag mee gewerkt kan worden en geld mee kan worden verdiend. De uitdaging ligt in marketing. Het verdien model is beproefd.

De reden dat wij dit kant en klaar concept aanbieden, is vanwege de beslissing de exploitatie van het project uit handen te geven en anderen daar een kans mee te bieden. Een PDF document bied een verkorte uitleg over het concept en laten wij op verzoek toekomen.

Voor meer informatie of vragen, gebruik het berichten formulier (https://www.spanjemarktplaats.nl/contact)
 
Titel: Re: Uitdaging voor ondernemend (m/v) marketing profesioneel ...
Bericht door: lucky op 15 maart 2019, 19:32:23 pm
De reden dat wij dit kant en klaar concept aanbieden, is vanwege de beslissing de exploitatie van het project uit handen te geven en anderen daar een kans mee te bieden.
Zomaar gratis ?Voor meer informatie of vragen, gebruik het berichten formulier.
[/size]
Het prive berichten formulier ? of welk formulier ?
Titel: Re: Uitdaging voor ondernemend (m/v) marketing profesioneel ...
Bericht door: SpanjeForum nl op 15 maart 2019, 20:27:08 pm
Nee hoor Lucky, zeker niet gratis. Er hoeft niet direct geïnvesteerd te worden, niet in de zin van als iemand iets wil beginnen in Spanje, men in het diepe duikt en daar ook vaak diep voor in de buidel moet. Dat speelt hier niet en maakt onze aanbieding uniek. We zullen je de PDF toe mailen om een indruk te geven waarover het gaat. We bedoelen het berichten formulier (https://www.spanjemarktplaats.nl/contact).
Titel: Re: Spaanse uitdaging voor ondernemend ingesteld m/v marketing/SEO profesional
Bericht door: SpanjeForum nl op 20 maart 2019, 12:08:33 pm
Project omschrijving. Jij werkt zelfstandig op autonome basis.  Je hebt een marketing achtergrond en bent bekend met sociaal media. Jij investeert in tijd, creatieve marketing, sociaal media, groei en content.
     

Je ontvangt toegang tot een geavanceerde en gebruiksvriendelijke Engelstalige backoffice, waarmee ja naar eigen inzicht de web portal kan aansturen. Je kunt rubrieken en sub rubrieken aanpassen, nieuwe rubrieken aanmaken, verdienmodellen activeren. Factureren, uitgebreide klanten, orders en advertentie beheer. Content pagina´s vormgeven. Alles naar eigen inzicht te beheren.
       

Inbreng.
   
Er is geen opstart investering nodig. Je betaald een vast basis bedrag per maand voor de gebruikersrecht (Licentie), Hosting, support en software updates die je haalt uit de online opbrengsten. Afhankelijk van je inzet en creativiteit op het gebied van marketing en sociaal media is alles wat je meer omzet als de vast te betalen maandelijkse fee, ten gunste van jouwzelf. Een team van Ned. en Spaanse professionals, staan ter beschikking. Gedetailleerde forecast is aanwezig.   
   
Verdiensten.
 
Diverse beproefde verdien modellen staan ter beschikking en zijn gebaseerd op adverteerders en bezoekers. Je kunt de hoogte van prijzen voor diensten, via de Backoffice zelf naar eigen inzicht instellen. Betaal opties activeren en deactiveren. De opbrengsten, daarvan kun je de uitbetalingen naar je rekening, zelf managen.  Kortom, je runt het portaal voor 100% op autonome basis en kun je in principe vanaf dag één starten met inkomsten genereren. Hou wel rekening met een inlooptijd van 1 tot 2 maanden voordat je bekend met alle functionaliteiten.    Met dit aanbod ligt een kant en klare uitdaging voor ZZP´ers, onderneming, makelaars en/of ondernemende mensen in Spanje, of ondernemende mensen die naast bestaande activiteiten, hun diensten/inkomsten willen uitbreiden.

Nieuwgierig geworden omtrent deze NL/Spaanse uitdaging?,  informatie (https://www.spanjemarktplaats.nl/advertenties/alle-regios/dienstverlening/diensten-en-service/ads/301902-uitdaging-voor-ervaren-marketi/contact)